SubsidyPortal.be: What's in a name?
SubsidyPortal.be is een gespecialiseerd adviesbureau dat een pallet van diensten aanbiedt om bedrijven te helpen effectief gebruik te maken van verschillende vormen van overheidsfinanciering.

We zijn ervan overtuigd dat het beheer van publieke incentives een essentieel onderdeel moet uitmaken van de strategie van ieder bedrijf. Niet enkel omwille van de financiële duw in de rug die deze steunprogramma's kunnen betekenen maar ook omdat ze bedrijven kunnen toelaten zich te profileren als organisaties die door de overheid gestimuleerde domeinen zoals duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel dragen. Dit laatste is niet onbelangrijk met het oog op corporate governance.

Het is onze missie om bedrijven een totaaloplossing te bieden in dit domein. De informatiediensten die we leveren via onze portaalsite SubsidyPortal.be zijn zonder meer uniek in België; de expertise van onze consultants is gespecialiseerd en van topniveau. Onze no-cure-no-pay filosofie heeft ons in staat gesteld in een groot aantal KMO's en grote ondernemingen in zowel Vlaanderen, Wallonië als Brussel geïntegreerd subsidiebeheer een formeel onderdeel te maken van de bedrijfsprocessen.
 

Coördinaten

Teiko BVBA / SubsidyPortal.be
BE.0818.706.526

Tel: +32 2 669 07 14
Fax: +32 2 627 47 32

Louizalaan 475
1050 Brussel
België