SubsidyPortal.be: PUBLIC FUNDING, MADE SIMPLE

SubsidyPortal.be: PUBLIC FUNDING, MADE SIMPLE

Dé totaaloplossing rond subsidies!

SubsidyPortal.be is een gespecialiseerd consulting bureau dat bedrijven helpt gebruik te maken van overheidsfinanciering. Onze informatiediensten laten u toe de juiste steunprogramma's te identificeren. Onze ervaren consultants begeleiden uw financieringsaanvraag van A tot Z. En niet onbelangrijk: typisch werken we op een NO-CURE-NO-PAY basis! Eenvoudiger kan niet...!

More...
Innovatie en R&D

Innovatie en R&D

Tax breaks + Subsidies = Personeelskost – 60%

De kerncompetentie van SubsidyPortal.be ligt in het implementeren van verschillende vormen van overheidsfinanciering in R&D bedrijven. Onze diensten helpen bedrijven gebruik te maken van gewestelijke en Europese steunprogramma's alsook van belangrijke fiscale incentives voor onderzoek en ontwikkeling.

More...
Is uw HR beleid financieel optimaal?

Is uw HR beleid financieel optimaal?

Meer dan 100 steunprogramma’s voor tewerkstelling en opleidingen

Belgische bedrijven kunnen beroep doen op talloze incentives voor aanwervingen en opleidingen. SubsidyPortal.be kan u wegwijs maken doorheen de verschillende steunmaatregelen die vaak zelfs niet gekend zijn door uw sociaal secretariaat: RSZ reducties, vrijstellingen bedrijfsvoorheffing en vennootschapsbelasting alsook talloze gewestelijke premies.

More...
Ecologie & Energie

Ecologie & Energie

Bespaar op uw groene investering!

Energie-besparende maatregelen en investeringen in groene technologie komen in aanmerking voor verschillende belangrijke subsidieprogramma's. Contacteer SubsidyPortal.be om te weten te komen hoe deze programma's kunnen voorkomen dat uw groene investering in het rood gaat!

More...
Onze consulting diensten: NO CURE NO PAY

Onze consulting diensten: NO CURE NO PAY

Van idee tot funding...

Onze ervaring gecombineerd met onze no-cure-no-pay aanpak vormde een winnende combinatie voor reeds tientallen KMO’s in zowel Vlaanderen als Wallonië. Ons aanbod: up-to-date informatie en top consulting diensten voor het volledige aanvraagproces voor publieke financiering.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.